Over mij

Over mijzelf
Ik ben geboren in 1974 te Heiloo en al snel verhuisd naar Alkmaar, waar ik sindsdien woon. Inmiddels ben ik getrouwd met Barbara en hebben wij 2 prachtige dochters!

Wat is mijn praktijkervaring?
Ik ben mijn carrière in 1995 begonnen bij de ABN Amro bank in Alkmaar, waar ik al snel het verzekeringsvak in rolde. Kan ook niet anders aangezien mijn vader zijn hele leven in de verzekerings-/bankwereld werkzaam is geweest.

Na een periode van 6 jaar als commerciële binnendienst medewerker werkzaam te zijn geweest, wilde ik graag de buitendienst in omdat ik het een mooie uitdaging vind om mensen/ondernemers te helpen op verzekeringsgebied. Zij hebben hun vak en ik het mijne. Die baan heb ik gevonden bij de Rabobank Alkmaar, waar ik de functie MKB- verzekeringsspecialist heb uitgeoefend in de regio Den Helder-Schagen-Alkmaar tot en met Haarlem-Zaandam.

Na 5 jaar aldaar werkzaam te zijn geweest heb ik de overstap gemaakt naar Univé Regio+ te Heerhugowaard en ook hier heb ik deze functie uitgeoefend voor een duur van 5 jaar. Als zakelijk verzekeringsadviseur bediende ik de regio Alkmaar tot aan Den Helder.

Bij beide bedrijven heb ik gemerkt dat de combinatie van commerciële doelstellingen enerzijds (lees: onrealistische targets) in combinatie met een goede service van mijn bestaande klantenkring anderzijds botste. Het voelde voor mij niet goed en heeft mij doen besluiten om zelfstandig verder te gaan. Alles draait bij mij om service, klant is koning! Men kan altijd bij mij terecht dus niet alleen tijdens kantoortijden. Hiermee hoop ik mij te onderscheiden ten opzichte van andere verzekeringstussenpersonen.