Particulieren

Uzelf

Alle zekerheid van een zorgeloos leven. Opgroeien, studeren, werken, trouwen, kinderen, huisdieren en een verdiend pensioen. Tichelaar Verzekeringen heeft voor u alle verzekeringen onder één dak. Ook voor ziek zijn en beter worden en een waardig afscheid. Bespaar veel geld met een perfecte aansluiting van alle verzekeringen.

Te denken valt hierbij aan de volgende oplossingen:

Spaarverzekeringen
Uitvaartkostenverzekering
Aansprakelijkheidsverzekering
Lijfrenteverzekering (aanvullend pensioen)
Rechtsbijstandsverzekering
Zorgverzekering

Huis & Auto

Maximale zekerheid voor uw kostbare bezittingen. De risico’s van brand, schade, diefstal en ongeval zijn nauwelijks te overzien. De premie wel. Verzeker ook uw aansprakelijkheid en die van uw huisgenoten. En verzeker de mensen die u in de auto meeneemt.

Te denken valt hierbij aan de volgende oplossingen:

Inboedelverzekering
Woonhuisverzekering
Auto-en motorverzekering

Vrije Tijd

 

Depositphotos_7782078_originalDe vakantie, korte of lange reizen, de caravan, de boot, de klassieker of de accessoires zoals de skiuitrusting en de fiets op de auto. Laat uw plezier niet bederven. Het is zo geregeld.

Te denken valt hierbij aan de volgende oplossingen:

Caravanverzekering
Doorlopende reis- en annuleringsverzekering
Pleziervaartuigenverzekering

Woekerpolis en uw toekomst

Van welke toekomst droomt u? Grote kans dat als u in het bezit bent van een woekerpolis dat u uw dromen niet kunt waarmaken in de toekomst. Laat mij u uitleggen wat er nog mogelijk is en mij u helpen om toch die dromen wellicht uit te laten komen. Klinkt te mooi, maar toch is het waar.

Tichelaar Verzekeringen helpt u graag nu met het opbouwen van een zorgeloze oude dag.