Wat zeggen klanten

Arjan Groen: Stammis Horeca Verhuur

 

Ik ken Marcel al vanaf de tijd dat hij onze accountmanager is geweest bij een grote verzekeringsmaatschappij. In die tijd had hij al een goed inlevingsvermogen en een vertrouwde uitstraling wat het voor een ondernemer fijn maakt om je verzekeringspakket aan over te dragen. Dat jaren later Marcel zijn eigen verzekeringskantoor, Tichelaar Verzekeringen, is begonnen gaf mij een mooie kans om wederom dat vertrouwde gevoel betreffende ons totale verzekeringspakket te krijgen.

 

Hij hanteert korte lijnen en is ook buiten kantoortijden goed bereikbaar, dat ervaar ik als buitengewoon prettig. Hij denkt mee met mij als ondernemer en met mij als particulier, hij is kritisch en vakkundig.

 

Ik kan iedereen aanraden een gesprek aan te gaan met Marcel, voor een kennismaking en/of second opinion op uw verzekeringspakket en laat u positief verrassen…

Arjan Groen, eigenaar
http://www.stammishorecaverhuur.nl

Tanja de Roos: eigenaar kledingwinkel Boardriders Club Egmond.

 

Ik heb contact gezocht met Marcel op het moment dat ik niet meer wist welke verzekeringen voor mijn winkel noodzakelijk en/of overbodig zijn. Moeder van 3 kinderen en zelfstandig ondernemer zijn is best tijdrovend. Daarnaast had ik ook nog een sociaal leven waar ik nauwelijks nog tijd voor had. Tijd dus om de stap te nemen om met iemand die iets verder van me afstond te kijken naar mijn leven, mijn wensen en zakelijke ambities op gebied van verzekeringen.

 

Ik vond het wel lastig om een goede verzekeringsadviseur te kiezen, want er is erg veel aanbod. Mijn keuze viel op Marcel omdat hij ook een familielid goed op weg had geholpen.

 

In de gesprekken die ik met Marcel had, stelde hij me telkens de juiste vragen. Hij is nuchter, praktisch en respectvol in zijn aanpak. Bovendien heeft hij aandacht voor mij als mens: niet alleen op werkgebied maar ook privé.

 

Mede daardoor heeft Marcel ook onze thuis situatie in kaart gebracht en de juiste verzekeringen geadviseerd. 

 

Het traject heeft me veel rust gegeven, en tijd uit handen genomen. Ik geloof in de kreet: “Ieder zijn vak”

 

Iedereen die worstelt met een verzekeringsvraagstuk zakelijk of privé, adviseer ik daarom Marcel Tichelaar in te schakelen.

Tanja de Roos, Eigenaar Boardriders Club Egmond
http://quiksilverstore.nl

Bart Kroone eigenaar Webvalue B.V.

 

Marcel heeft toen hij nog voor Unive werkzaam was altijd de verzekeringen
van Webvalue gedaan en later ook de pensioenen verzorgd. Dit heeft hij altijd
met een groot gevoel voor service en betrokkenheid gedaan. Indien er een
probleem was wist hij vaak direct welke verzekeringen en dekkingen we
hadden en wat er wel en niet kon of hij zocht het voor ons uit en kwam er vervolgens op terug.

 

Toen we later hoorden dat Marcel zijn eigen verzekeringskantoor had opgericht, hebben we direct een afspraak gemaakt. Hij heeft vervolgens onze volledige verzekeringsportefeuille gescand en een voorstel uitgebracht. Ten eerste kwamen we een stuk voordeliger uit, maar ook werd ook direct de goede en fijne service die zo nu en dan nodig is weer merkbaar.

 

Marcel bijt zich in het probleem en regelt het gewoon voor je. Zonder gedoe en
gezeur.  1 belletje is voldoende. Daarbij is Marcel een prettig persoon om mee
samen te werken, wij zien hem als een verlengstuk van ons bedrijf!

Bart Kroone eigenaar Webvalue B.V., www.webvalue.nl